bilde

Telecom er i dag mer sammensatt enn noen gang. Fast-telefoni, IP-telefoni, mobil og mobil-IP. Landskapet endrer seg raskt og mulighetene er mange. Vi hjelper deg til å gjøre de rette valgene for deg og din bedrift. Med mer enn 25 års erfaring har vi vært med på utviklingen fra fast-telefon med tallskive til dagens «sky-tjenester», mobil sikkerhet og valg av de riktige abonements-pakkene. Ta kontakt med oss!

Er du opptatt av god lyd, god kundeservice, at dine kunder og samarbeidspartnere alltid får svar, at sentralbordet og dine ansatte  raskt og enkelt skal kunne sette over samtaler til sine kollegaer? Da er et telefonsystem fra Alcatel-Lucent den beste løsningen for dere.

Vi leverer løsninger som lett kan tilpasses bedriftens størrelse. Løsningen tilbyr en høy grad av funksjonalitet og oppetid. De er fleksible, modulære og kost-effektive løsninger, og du behøver ikke å kjøpe hele pakken dersom ikke behovet er tilstede.

Til våre løsninger kan man kople til alle typer medier som IP,  SIP, Wifi, DECT, digitale og analoge telefoner, samt faks, softphones, mobiltelefoner, Ipad, mv.

 

Kontakt oss for mer informasjon.