• Infrastruktur

  Infrastruktur

  Vi leverer kabling, strukturering og testing av alle typer infrastruktur. Når vi leverer kabling, skap og øvrig infrastruktur leverer vi 25 års kunnskap og erfaring for hvor viktig dette er i sammenheng med bedriftens øvrige løsninger. Datatrafikk, IP telefoni og W-lan krever planlegging og tilrettelegging. Vi leverer også testing og tilstandsrapport på bedriftens infrastruktur..

 • Taletjenester

  Taletjenester

  Telecom er i dag mer sammensatt enn noen gang. Fast-telefoni, IP-telefoni, mobil og mobil-IP. Landskapet endrer seg raskt og mulighetene er mange. Vi hjelper deg til å gjøre de rette valgene for deg og din bedrift. Med mer enn 25 års erfaring har vi vært med på utviklingen fra fast-telefon med tallskive til dagens «sky-tjenester», mobil sikkerhet og valg av de riktige abonements-pakkene. Ta kontakt med oss!

 • Serviceavtaler

  Serviceavtaler

  Drift av telefonsentraler, programmering og oppgradering. Vi har vært våre kunders forlengede arm i 25 år, så vi kjenner våre kunders løsninger. Vi leverer rask og effektiv oppfølging, og våre kunder får en trygg og stabil løsning.

 • Deler telefonsentraler

  Kommunikasjonsservice AS har levert telefonsentraler i 25 år. Det medfører at vi har deler til de fleste sentraler fra Alcatelsentraler.